top of page

MENGENAI KAMI

PERTUBUHAN KOMUNITI LEGACY EIS GROUP BERHAD
COMLEG (MALAYSIA)

PPM-012-04-02112020

PENGENALAN

PERTUBUHAN KOMUNITI LEGACY EIS GROUP BERHAD ATAU LEBIH DIKENALI SEBAGAI COMLEG(MALAYSIA) TELAH DITUBUHKAN PADA 2 NOVEMBER 2020 DAN TELAH BERDAFTAR DI JABATAN PENDAFTARAN PERTUBUHAN MALAYSIA DI BAWAH SEKSYEN 7 AKTA PERTUBUHAN 1966. COMLEG(MALAYSIA) JUGA TELAH BEROPERASI SELAMA 3 TAHUN DAN ALAMAT TERKINI PEJABAT ADALAH DI NO 17-1, JALAN KIP UTAMA, TAMAN KIP UTAMA, BACHANG 75350 MELAKA. SELAIN ITU, MERUJUK BUKU PERLEMBAGAAN PERTUBUHAN, MATLAMAT COMLEG(MALAYSIA) YANG KEEMPAT ADALAH MENJAGA KEBAJIKAN AHLI PERSATUAN DENGAN MEMBERI BANTUAN DAN SUMBANGAN ASAS SERTA MENGANJURKAN PROGRAM KEMASYARAKATAN DI ANTARA AHLI PERSATUAN DAN MASYARAKAT SETEMPAT BAGI MEWUJUDKAN SUATU PERSEKITARAN YANG HARMONI DI ANTARA DUA ENTITI.

MISI

MENJADI TERAS ATAU PUSAT TRANSFORMASI PEKERJA KEPADA USAHAWAN DI MALAYSIA DENGAN MENGUTAMAKAN KAKITANGAN TETAP MAHUPUN SEMENTARA KUMPULAN SYARIKAT LEGACY EIS GROUP BERHAD SEBAGAI AHLI SERTA MEMBANTU AHLI MENCAPAI MATLAMAT KEUSAHAWANAN MEREKA.

Mountain Sunset

PUCUK PIMPINAN TERTINGGICOMLEG(MALAYSIA)

TUAN YANG AMAT SERI UTAMA
DATO' SRI ZULKIFLI BIN IBRAHIM

Pengasas COMLEG(Malaysia)

Pengasas COMLEG(Malaysia), pakar dalam mengendalikan kes korporat yang berkembang dalam ekuiti persendirian dalam pelaburan, insurans, teknologi maklumat dengan pelbagai prospek dalam pelaburan. Pada 2014, beliau merupakan pengarah dalam bidang hartanah dan jentera berat di syarikatnya sendiri. Pada 2015, beliau adalah Pengarah Pembangunan Hartanah sebagai Pemaju. Kini, selain Pengasas COMLEG(Malaysia), beliau juga merupakan Pengerusi Eksekutif Kumpulan dalam Syarikat pegangan pelaburan dari tahun 2020. Lulusan Universiti Putra Malaysia dalam Diploma dan Pengurusan Perniagaan Tinggi pada tahun 2006.

TUAN YANG AMAT SERI UTAMA
DATIN SRI NUREZIYANNA BINTI KIDON

Presiden COMLEG(Malaysia)

Presiden COMLEG(Malaysia), pakar dalam mengendalikan kes korporat yang berkembang dalam ekuiti persendirian dalam pelaburan, insurans, teknologi maklumat dengan pelbagai prospek dalam pelaburan. Pada 2014, beliau merupakan pengarah dalam bidang hartanah dan jentera berat di syarikatnya sendiri. Pada 2015, beliau adalah Pengarah Pembangunan Hartanah sebagai Pemaju. Kini, selain Presiden COMLEG(Malaysia), beliau juga merupakan Pengarah dalam Syarikat pegangan pelaburan dari tahun 2020. .

TUAN SERI UTAMA
MOHD SHAIFUL BIN MOHAMED YUNUS

Timbalan Presiden COMLEG(Malaysia)

TUAN SERI UTAMA
MUHAMMAD ISKANDAR BIN DATO' SRI ZULKIFLI

Naib Timbalan Presiden COMLEG(Malaysia)

TUAN SERI UTAMA
ZURAIDAH BINTI OTHMAN

Setiausaha COMLEG(Malaysia)

TUAN SERI UTAMA
NUR FADHILAH BINTI RAZALI

Bendahari COMLEG(Malaysia)

TUAN SERI UTAMA
MEJAR (B) MAT RAIS BIN MANAP

Penasihat Dalaman COMLEG(Malaysia)

TUAN SERI UTAMA
ABDUL SAMAT BIN M.NOOR

Speaker COMLEG(Malaysia)

Mountain Sunset

BIRO DALAMAN COMLEG(MALAYSIA)

1-removebg-preview (1).png

BIRO KOMUNITI

1-removebg-preview (2).png

BIRO EMEREST

1-removebg-preview (3).png

BIRO WANITA

LOGO BKP.jpg

BIRO KEAHLIAN

WhatsApp_Image_2023-09-27_at_11.55.56_AM-removebg-preview.png

BIRO KEAGAMAAN

Untitled design (8)_edited.png

BIRO ISTIADAT & PROTOKOL

bottom of page