top of page

BULETIN COMLEG(MALAYSIA)

Search

Program Piala Pusingan COMLEG(Malaysia) anjuran KRT Taman Bachang Baru dengan kerjasama dan tajaan utama COMLEG(Malaysia) dan CTC Legacy EIS Group Berhad “Pertandingan Bola Sepak 9’ Sebelah”. Pasukan yang teribat iaitu Bachang Baru, Bachang Darat, Bachang Baroh, Sarang Helang, Batu Berendam dan Bachang Tengah.BUTIRAN


5 views0 comments

Majlis minum petang bersama kepimpinan COMLEG(Malaysia) dan majlis penyampaian sumbangan beras “Program Jambatan Syurga Berkongsi Rezeki” kepada golongan sasar penduduk kariah Bachang anjuran Masjid Ar-Razzaaq dengan kerjasama COMLEG(Malaysia) dan CTC Legacy EIS Group Berhad. Majlis ini bertujuan untuk menyampaikansumbangan beras “Program Jambatan Syurga Berkongsi Rezeki”kepada golongan sasar penduduk kariah bachang sebanyak 100 setbarangan asas.
BUTIRAN


3 views0 comments

18 OKT, BACHANG- Lawatan Ziarah Kasih oleh Dato’ Zulkifli Bin Ibrahim dan Datin Nureziyanna Binti Kidon bersama –sama CTC Legacy, Escort,Comleg (Malaysia) dan unit sokongan ke Kg Lapan membawa kerumah salah seoarang pesakit stroke yang dijaga oleh ahli keluarga yang tidak lagi bekerja. Sumbangan 12 pek lampin pakai buang dan beberapa barangan asas makan. Diharapkan ini dapat membantu meringakan beban mereka.
5 views0 comments
bottom of page